På Truck

Et magasin fra Toyota Material Handling Norway

Nr. 2 2016, Årgang 30

Lanserer nettbutikk

Nå kan du enkelt handle flere produkter og tjenester på nett hos Toyota Material Handling Norway.

Tekst: Anna Lian

– Vi jobber stadig med å fornye oss, og nå er vi veldig glade og stolte over å kunne lansere en helt ny nettbutikk. Den er svært brukervennlig, og gjør det enda enklere å være kunde hos oss. Du skal finne alt det du trenger med få klikk, forteller Karim El-Kelish, logistics solutions manager i TMHNO.

Bedre tilgjengelighet

I nettbutikken kan du foreløpig kjøpe jekketraller og palletrucker, bestille trucker til korttidsleie og booke service. I tillegg finner du nyttige sikkerhetstips og omfattende hjul- og palleguider.

– Alt av informasjon er mye lettere tilgjengelig enn før, og det er også enklere å komme i kontakt med oss direkte gjennom nettbutikken, hvor vi for eksempel tilbyr livechat, forteller El-Kelish.

Gode åpningstilbud

For å markere nyheten har vi gode åpningstilbud som gratis frakt på jekketraller samt tilbud på BT Quicklifter, markedets beste jekketralle til kun 3590,-. Tilbudene varer i en begrenset periode.

Besøk vår nettbutikk i dag

Magnus Sprauten, salgssjef for lagerreoler hos Toyota Material Handling Norway

Større satsing på reolløsninger

Skal du bygge nytt lager, eller oppgradere det gamle? Toyota Material Handling Norway tilbyr reolløsninger skreddersydd dine behov.

Tekst: Anna Lian

– Vi har kunnskapen og kapasiteten til å tilby en spesialtilpasset helhetsløsning uansett om du skal ha 5 eller 50 000 pallplasser, forteller nyansatt salgssjef for lagerreoler hos TMHNO, Magnus Sprauten.

Finner de beste løsningene

Han kommer fra jobben som distriktssjef hos F&O reolsystem og har bred erfaring fra bransjen. Nå gleder han seg til å skreddersy løsninger til TMHNOs kunder.

– Vi er opptatt av å komme inn på et tidlig tidspunkt slik at vi kan hjelpe kunden med å velge de mest effektive og beste løsningene. Vi har kompetansen på både truck og reoler, og med riktig veiledning kan vi for eksempel unngå at kunden kjøper en truck de egentlig ikke har behov for, sier han.

Kjapp levering og montering

Logistics solutions manager i TMHNO, Karim El-KElish er glad for å ha fått Sprauten med på laget.

– Nå skal vi satse på reolløsninger, og da var det viktig for oss å få med en som kan faget og som har bred erfaring fra bransjen, sier El-Kelish.

Velger du å kjøpe reolløsninger fra TMHNO slipper du også å forholde deg til mange aktører. Da har du én leverandør og ett telefonnummer å forholde deg til, uansett om du trenger service på en truck eller nye reoler.

– I tillegg har vi det største nettverket av serviceteknikere rundt om i landet. Den store dekningsgraden kommer kunden til gode både når det gjelder service og montering. Vi har også et sentralt samarbeid med DHL som sikrer riktig levering til riktig tid. På disse områdene er det ikke mange som kan konkurrere med oss, sier Sprauten.

Les mer om våre reolløsninger

Fra venstre: daglig leder i Sør-Trøndelag Røde Kors, Marita Hoel Fossen, og Tor Marius Dahl, adm. direktør i Toyota Material Handling Norway

Støtter Røde Kors

Vi i Toyota Material Handling Norway følger opp initiativet fra Europa-kontoret og støtter Røde Kors med 50 000,- kroner.

Tekst: Anna Lian

Toyota Material Handling Europe bestemte seg i høst for å støtte Røde Kors i Hellas med €10 000,- og oppfordret sine salgsselskaper i Toyota Material Handling til å støtte opp om aksjonen.

Initiativet er en del av Toyota sitt samfunnsengasjement rundt om i verden, og et resultat av den store flyktningstrømmen som kommer til Europa fra krigsherjede land som Syria og Afghanistan.

Vi i TMHNO skulle i første rekke bidra med tjenester innenfor vår kjernevirksomhet som kunne hjelpe Røde Kors med den økte logistikk- og materialhåndteringen de sto overfor. Røde Kors fikk derfor tilbud om

  • gratis truckføreropplæring for frivillige eller ansatte
  • TPS-opplæring for bedre å kunne håndtere store mengder varer
  • donering av en brukt truck eller gratis korttidsleie av en truck
  • ansatte med truckføreropplæring kunne være med som frivillige

Felles verdier

Røde Kors i Norge hadde ikke samme type utfordringer som deler av Europa, men det ble likevel besluttet at vi skulle støtte initiativet. Toyota Material Handling Norway har derfor donert kroner 50 000,- til Røde Kors, pengene skal gå til håndtering og hjelp til flyktninger.

Røde Kors sine prinsipper om humanitet, upartiskhet, nøytralitet og uavhengighet er også viktige prinsipper for oss i Toyota og er sammenfallende med våre verdier. Toyota Material Handling oppfordrer alle våre leverandører, kunder og andre samarbeidspartnere om å ta del i initiativet ved å støtte Røde Kors sitt arbeid.

Les mer om Røde Kors sitt arbeid

CeMAT 2016
Hannover 30. mai - 03. juni

Logistikkmessen CeMAT 2016 er rett rundt hjørnet og Toyota Material Handling skal selvsagt være tydelig tilstede.

Tekst: Anna Lian

I tillegg ser vi fram til å møte mange av våre kunder der, og håper du vil ta turen for å se hvilke nyheter Toyota kommer med på paviljong 32 i messehallen i Hannover fra 30. mai til 3. juni 2016. Vi vil gjerne få bruke anledningen til å vise deg de siste trendene og det nyeste innen teknologisk utvikling i vår bransje.

Spørsmål? Kontakt Christian Haugan på christian.haugan@no.toyota-industries.eu

Håper å se deg der!

KONTAKT OSS

OSLO: 23 34 30 00   FREDRIKSTAD: 69 34 57 33   RUDSHØGDA: 62 35 14 40   DRAMMEN: 32 84 85 50   VESTFOLD-TELEMARK: 35 50 34 70   KRISTIANSAND: 38 14 63 00   STAVANGER: 51 78 88 60   BERGEN: 55 52 52 20   EIDE: 71 29 99 00   TRONDHEIM: 73 82 73 00   BODØ: 75 53 90 50

HOVEDKONTOR TRONDHEIM: 73 82 73 00   salg@no.toyota-industries.eu